За Нас

By :

ЗотоТрејд е компанија која се бави со увоз, извоз и дистрибуција на зрнести плодови и сушено овошје, на големо и мало. Имаме и сопствена печка за печење на зрнести плодови. Се наоѓаме на кванташкиот пазар во Струмица.

Телефон за контакт: 075-460-739


Comments are closed.